• Altijd op maat gemaakt

  • Kwaliteit tot in ieder detail

  • Levering vanaf 3 weken

  • Altijd een showroom in de buurt

Hulp nodig bij het uitzoeken van jouw overkapping?

Weet je niet waar je moet beginnen bij het uitzoeken van jouw veranda? Geen probleem! Wij helpen je hier graag bij. We hebben hieronder een keuzewijzer samengesteld om je hier een handje bij te helpen.

 

Beschut tegen weer & wind  | Meer schaduw | Meer privacy | Onbelemerd uitzicht |  Genieten van de avonden

 

Beschutting tegen weer & wind

Het weer laat het niet altijd toe om te genieten van het buitenleven. Vooral niet in het wisselvallig weer van Nederland. Wij adviseren om jouw overkapping weerbestendig te maken door glasschuifwanden te installeren. Zo hou je de regen, wind en deel van de kou buiten. Voor de koudere dagen raden wij heaters aan. Dit is ook mogelijk voor bestaande overkappingen!
(Onze winter tip: Vier kerst dit jaar in de tuin!)


Wij adviseren:

 Glazen schuifwanden

 Heaters

Meer schaduw op je terras

De zomerzon is na een lange winter heerlijk, alleen worden de warme dagen steeds warmer! Als de zon de hele dag op je tuin schijnt zonder een beetje schaduw kan dat je weerhouden om van je tuin te genieten. Wij adviseren om je overkapping te combineren met een van onze zonweringsystemen.


Wij adviseren:

Bovendakzonwering

 Onderdakzonwering

Zonnedoeken

Meer privacy in je tuin

In stedelijke gebieden kan het zijn dat jouw tuin aan de tuin van je buurman grenst. Vooral als het gemakkelijk is voor andere mensen om in je tuin te kijken, is een beetje meer privacy wel erg fijn. Wij adviseren om jouw overkapping te combineren met screens. Zo kan je je buiten heerlijk afzonderen.


Wij adviseren:

 Overkapping

 Screens

 

Onbelemmerd uitzicht

Wil je beschut genieten van het prachtige uitzicht in je tuin? Bij al onze overkappingen is een brede overspanning mogelijk op twee staanders. Dit zorgt voor een onbelemmerd brede doorkijk naar je achtertuin. Je kan deze overkapping afsluiten met kristalheldere glasschuifwanden. Zo kan je zelfs als de overkapping dicht is genieten van je tuin.


Wij adviseren:

 Overkapping met grote overspanning

 Glazen schuifwanden

 

Genieten van de avonden

Een lange avond met goed gezelschap kan heerlijk zijn. Natuurlijk is het belangrijk dat je elkaar in de ogen kan blijven aankijken. Daarom is het belangrijk dat jouw overkapping goed verlicht wordt! Combineer jouw overkapping met een set LED-spots om zo nog langer te kunnen genieten van je nieuwe plekje. Als je meer iemand bent die languit naar de sterren wil kijken, onze overkappingen zijn ook beschikbaar met een glasdak. 


Wij adviseren:

 LED-verlichting

 Heaters (als het wat frisser wordt)

 Glasdak (om naar de sterren te kijken)

Showroom vinden > Offerte Aanvragen >

Terug naar overzicht

Ook jouw thuis verdient een echte Verasol

Met de luxe en kwalitatieve veranda’s en tuinkamers van Verasol geniet je elk seizoen van het buitenleven. Vraag hieronder jouw vrijblijvende offerte op maat aan.