• Altijd op maat gemaakt

  • Kwaliteit tot in ieder detail

  • Levering vanaf 3 weken

  • Altijd een showroom in de buurt

Tuinkamers

Aluminium Tuinkamer

Aluminium Tuinkamer

Glasschuifwanden Tuinkamer

Glasschuifwanden

 

Geniet het hele jaar door van jouw Verasol tuinkamer. Je bent beschermd tegen de weersinvloeden. Hierdoor kan je optimaal profiteren van jouw tuin in elk seizoen. Verasol biedt verschillende oplossingen om op elk gewenst moment van jouw tuinkamer gebruik te maken. Door onze eigen fabriek in Duitsland kunnen wij snel leveren. Levertijd is vanaf 3 weken.

 

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is een combinatie van een veranda en perfect sluitende kozijnen of glasschuifwanden. Een aluminium tuinkamer kenmerkt zich door de stevige en onderhoudsarme constructie. De glasschuifwanden geven je een vrij uitzicht over jouw tuin. De glasschuifwand is vervaardigd uit hoogwaardig veiligheidsglas. Zowel de veranda inclusief de perfect sluitende aluminium kozijnen of de glasschuifwanden gemaakt van veiligheidsglas worden standaard op uw gewenste maat gemaakt.

 

 

Bouw jouw veranda om naar een tuinkamer

Jouw mogelijkheden in een stappenplan:

  1. Je beschikt over een Verasol veranda;
  2. Je maakt een keuze tussen aluminium kozijnen of glasschuifwanden;
  3. De vaklieden van uw gekozen Verasol Inspiration Point komen de gehele tuinkamer bij jou thuis inmeten;
  4. Het uitbreidingspakket wordt op de juiste maat en in de juiste kleur bij je geleverd en geïnstalleerd;
  5. Je kunt nu nog langer genieten van het buitenleven met jouw nieuwe Verasol tuinkamer! 

Een tuinkamer is een plek waar je het hele jaar door plezier van hebt. Het is een afgeschermde (maar niet-geïsoleerde) leefruimte die bescherming biedt tegen weersinvloeden zoals wind en regen. Bij Verasol betreft het altijd een aluminium constructie met een glas of polycarbonaat dakbedekking en met voor- en zijwanden. Deze wanden zijn in vele (niet-geïsoleerde) uitvoeringen leverbaar.
Laat je hierover goed informeren door onze adviseurs.

 


Ook jouw thuis verdient een echte Verasol

Met de luxe en kwalitatieve veranda’s en tuinkamers van Verasol geniet je elk seizoen van het buitenleven. Vraag hieronder jouw vrijblijvende offerte op maat aan.