• Altijd op maat gemaakt

  • Kwaliteit tot in ieder detail

  • Levering vanaf 3 weken

  • Altijd een showroom in de buurt

Carport van Verasol

Carport gebogen

Carport vlak

  carport


Een Verasol® carport naast uw huis geeft u het gehele jaar bescherming voor uw auto. In de herfst en de winter staat uw auto goed beschermd tegen vallende bladeren en neerslag. In de lente en in de zomer is uw auto goed beschermd tegen schadelijk zonlicht en uitwerpselen van vogels. Een carport maakt uw huis en leefruimte groter. Zo kunt u de garage ook voor andere zaken gebruiken, terwijl uw auto beschermd blijft tegen de elementen.

Ervaar het gemak

Nooit meer door de regen rennen naar uw auto om vervolgens met moeite uw paraplu dicht te klappen. Nooit meer vogelpoep op uw net gewassen auto. Ervaar het gemak van een Verasol® aluminium carport. De overkapping is gemakkelijk los te plaatsen, zonder bouwkundige aanpassingen aan uw woning. Het product is eenvoudig zelf te installeren met het bouwpakket of u kunt het overlaten aan de experts van uw Verasol® Selected Dealer bij u in de buurt.

Verschillende maatvoeringen

Een aluminium carport van Verasol® is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Zo heeft u de keuze uit een vlakke dakconstructie of een gebogen dakconstructie. Elke dakconstructie heeft een eigen stijl. Zo kunt u een ideale match creëren met de stijl van uw huis. Een carport is ook verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en in de kleuren structuurlak wit en structuurlak antraciet. Tevens is een carport multifunctioneel en ook als overkapping geschikt voor uw terras of zwembad.

 

Bewaren


Ook jouw thuis verdient een echte Verasol

Met de luxe en kwalitatieve veranda’s en tuinkamers van Verasol geniet je elk seizoen van het buitenleven. Vraag hieronder jouw vrijblijvende offerte op maat aan.